IPhone oppnår rekordandel av fortjeneste for Apple i Smart-telefon-industrien

Selv om salget av iPhone har falt, så oppnår Apple den største andelen av fortjeneste i markedet.

Selv om salget av iPhone har falt det siste året, så klarer Apple å oppnå en rekordandel av fortjenesten i markedet for iPhone. Iphone står for hele 91% av fortjenesten i smart-telefon-industrien. Grunnen til dette er at de har klart å ivareta et bra merkenavn som folk fortsetter å kjøpe, og de har god margin for telefonene de selger. Apple fortsetter å imponere med måten de klarer å fasinere markedet, selv om siste versjon av iPhone ikke kunne skilte med store nyvinninger.

Størst margin i bransjen

Ingen andre leverandører i bransjen klarer å ivareta en like bra margin for hver solgte telefon som Apple gjør, og derfor klarer de å beholde mesteparten av fortjenesten i bransjen selv om antallet solgte telefoner reduseres. De er lang vei før noen andre leverandører kan måle seg med denne typen fortjeneste, så Apple vil nok fortsette å markere toppen av fortjeneste-pyramiden en god stund fremover. Hvis du ønsker å endre telefonen kan du se på Fair-laan.no.

Fallende salg de tre første kvartalene

Salget av iPhone har falt de tre første kvartalene i år, og mottagelsen av iPhone 7 var noe lunken da de har valgt å fjerne utgangen til øretelefoner fra telefonen i tillegg til at de ikke kunne visse til banebrytende ny funksjonalitet på den nye modellen. Men Apple fortsetter likevel å selge telefoner. De har mange lojale tilhengere som skal ha den nyeste modellen uansett om de ikke er overbevist om ny og spennende funksjonalitet de ikke hadde på forrige modell. Det nye iOS som leveres med nyeste iPhone gir mer funksjonalitet som gjør at du kan bruke Apple-produkter sammen. For eksempel er nå også Siri kommet på Macbook, i tillegg til at Facetime kan benytte telefonens SIM-kort for å foreta telefonsamtaler.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *