Skreddersy epostkampanjer for økt salg

«Jo flere, jo bedre» gjelder ikke lengre for epostkampanjer. Ingenting får potensielle kunder til å strekke seg mot delete-knappen fortere enn masseutsendte eposter som sendes ut tilfeldig. Her får du noen gode tips til å forvandle dvask mail til hete leads.

Skriv personlig

Velg deg ut noen få, men ideelle, kunder du kan sende epost til og skreddersy innholdet til dem. Hovedfokuset bør være på å bygge relasjoner og skape tillit, og det fungerer dårlig med spam-epost. Tenk at du skal fortelle og informere fremfor å selge, og unngå formuleringer og utropstegn som kan aktivere spamfilteret.

 Målrettet innhold

Teksten bør være så presis og kort som mulig, med en tydelig oppfordring til handling. Kan du fortelle noe konsist og enkelt, så gjør det fremfor å pakke inn budskapet. Konsentrer deg om én ting kunden vil ha. Enten det er nyhetsbrev, produkt eller møtebooking, velg ett av dem og ikke press inn mest mulig tilbud.

 Ta vare på tidligere kunder

Det kan lønne seg å ta vare på tidligere kunder med lærerike og spennende nyhetsbrev, hvor kunden føler at de får noe tilbake fra deg. Du bør også vurdere å segmentere epostlisten din. Tilbyr du ulike produkt og tjenester, er det nyttig å dele kundegruppen opp ut ifra dette.

Kombiner strategier

Epostkampanjer kan med stor fordel kombineres med annen markedsføring for å skape gode leads. Har du for eksempel en hjemmeside som tilbyr gratis e-bøker eller kvalitetsinnhold, kan du skreddersy innholdet direkte for kunden når du sender ut velkomstmail med link til e-boken. For eksempel, mailen kan gjøres personlig ved bruk av kundens navn, og du kan tilby dem personlig, gratis oppfølgning, kundestøtte eller konsultasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.