Fordelene med foam roller

Foam rollere kan gi flere fordeler i treningsprogrammet ditt, og kan gjøre at musklene henter seg inn igjen raskere etter en treningsøkt.

Foam rollere er et forholdsvis nytt produkt på markedet, men har raskt blitt et produkt som brukes av mange. Du finner foam rollere hos Billigfitness.no. Grunnen til det er effekten det har på musklene og det at man raskere kan både få i gang blodsirkulasjon, og i tillegg raskere kan få i gang musklenes restitusjon. Alle produkter som kan hjelpe idrettsutøvere å bli raskere klar for konkurranse, blir godt mottatt i idrettskretser. Dette er et produkt som kan ha god effekt for mange idretter.

Mange idrettsutøvere gjennomgår massasje av musklene før og etter stevner, noe som ikke er like enkelt og praktisk for idrettsutøvere som ikke er blant de beste. Ikke alle idrettsutøvere har med seg et helt team av personer som gjør alt for han eller hun skal være klar til kamp. Foam rolleren gir en mulighet for idrettsutøvere uten egen massør å gjennomføre en tilsvarende jobb for bli klare så raskt som mulig.

Foam rollere for oppvarming og nedkjøling

Foam rollere er spesielt praktiske i forhold til å bruke for enten å få litt raskere fart i muskulaturen, eller for å starte restitusjonen i musklene raskere etter en konkurranse eller hard treningsøkt. Ved å rulle foam rolleren langs muskulaturen med kroppsvekten på den, så får man en massasjeliknende effekt som øker blodsirkulasjonen og løsner opp muskelknuter. Ved å gjøre dette kan man gjøre musklene klar for aktivitet kjappere enn de ellers ville vært, og man kan også oppnå at man raskere henter seg inn ved å bruke foam rolleren etter treninga. Ved å benytte foam roller etter treninga, er musklene raskere klare for tøying.

Men i tillegg til at foam rollere er praktisk til oppvarming og nedkjøling, er de også praktiske hjelpemidler for å helbrede skadde muskler. Mange benytter disse som en del av prosessen for å få musklene tilbake til normalt.

Etablere treningsrom for treningssenter?

Et tilfelle hvor du trenger å investere i et antall foam rollers, hvis du vil gi muligheten til disse fordelene, er hvis du er blitt inspirert til å starte et eget treningslokale. Da er det flere ting du må vurdere. Først kan det være greit å planlegge hvordan finansiere prosjektet. Det kan du for eksempel gjøre ved å vurdere et lån hos MONEYBANKER som hjelper deg å finne det beste tilbudet for å få lån til prosjektet. Utover det må du tenke på lysforhold i lokalet. Det kan man kontrollere med plissegardiner hos Uniggardin.no. Resultatet er da at man kan stenge ute solen etter eget ønske.

Mange idretter har nytte av foam rollere

De fleste idretter krever stor last på musklene, og om man ikke gjør dem klare for denne belastningen før man starter, så kan man lett skade seg. Derfor benytter de fleste idrettsutøvere seg av alle metoder de kjenner for å få musklene klare så raskt som mulig. Man er nødt til å ta seg den tiden musklene trenger for at man skal kunne presse dem til det ytterste uten å risikere skader og ødelagte muligheter.

I muskelintense idrettsgrener som sprint eller maraton-løping, samt langrenn, utfor, fotball og skøyter, så blir musklene presset så hardt det er mulig for at man skal vinne konkurransen.

Forskjellig kvalitet og pris

Foam rollere fås i forskjellig kvalitet, og kvaliteten gjenspeiler også prisen. Du kan få billige foam rollere som kan være behagelige å bruke fordi de er litt myke, men de kan også være av en kvalitet så de ikke varer mer enn et års tid. Ellers kan du få av høyere kvalitet, som tåler mer og varer lengre, men som er noe mindre behagelige å bruke da de er hardere. En annen type er laget av kompakt skumgummi som er viklet rundt en plastkjerne. Disse er ekstra sterke, men også ganske harde å bruke.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.